Massages

De Stoelmassage

Een stoelmasseur komt langs op de werkvloer. Alle werknemers krijgen, uiteraard in een aparte ruimte, een 15-20 minuten durende massage. Bij een stoelmassage zit de cliënt op een ergonomisch gevormde stoel. De kleren mogen gewoon aanblijven. Het is dus een massage die daadwerkelijk ‘even tussendoor’ kan. Naast een massage besteedt de masseur indien nodig ook aandacht aan de werkhouding van de werknemer, om spierspanning blijvend te voorkomen. Eventueel kan de masseur ook oefeningen meegeven. Zo wordt een stoelmassage steeds meer onderdeel van goede zorg voor werknemers, net als goede stoelen op de werkplek. Als werkgevers dergelijke maatregelen nemen, blijkt bovendien dat een werkgever geeft om de werknemer. Ook dat werkt motiverend. Zo kan een stoelmassage stress verlagen, de motivatie verhogen en ziekteverzuim verlagen. Juist in een maatschappij waarin de hoeveelheid ziekteverzuim door CANS ( complaints Arm, Nek, Shoulders ) en burn-outklachten  flink is toegenomen, is stoelmassage vaak dé oplossing.

Shiatsu massage

Een shiatsu massage werkt bevorderend voor de gezondheid en vitaliteit van het lichaam. Het is een Japanse massage techniek die hand en vingerdruk toepast om klachten te voorkomen en te genezen door het natuurlijk herstelvermogen van het lichaam te stimuleren. Deze techniek wordt toegepast op 1 of meer van de 12 energiebanen die zich in het lichaam bevinden. Klachten die met Shiatsu kunnen worden behandeld zijn onder andere: rugpijn, migraine of andere soorten hoofdpijn, ischias, menstruatiepijnen en spijsverteringproblemen. Gemiddeld moet men rekenen op 5 tot 6 behandelingen.

Proefmassage aanvragen

Voordat u een beslissing neemt kunnen we ons voorstellen dat u, of een van uw medewerk(st)ers, een stoelmassage wilt ervaren, want een ervaring is het! Daarom geef ik u graag de gelegenheid om kennis te laten maken met de manier waarop een stoelmassage wordt uitgevoerd. Neemt u even telefonisch contact op voor een afspraak of laat dit even weten via het contactformulier

 

 

beach_horizon-wide-2